Releveu Constructie

Ce reprezintă un releveu (plan releveu)?

Releveul este reprezentarea grafică la scară a elementelor unei construcții, ale unui ansamblu de construcții sau ale unui detaliu constructiv. Este o etapă premergătoare oricărei intervenții asupra unei clădiri existente sau a unei unități individuale (spațiu comercial, apartament), sau solicitat în situații precum cele menționate mai jos.

Echipa noastră de specialiști în domeniul topografiei vă oferă servicii profesionale de întocmire a releveului pentru construcția/imobilul dumnevoastră, cu o atenție deosebită acordată detaliilor. Realizăm măsurători precise și documentăm toate aspectele relevante ale construcției dvs., inclusiv dimensiuni, forma, structura și alți factori importanți. Fie că aveți nevoie de un releveu pentru obținerea autorizației de funcționare a unui spațiu comercial, pentru o nouă construcție, pentru o renovare sau de un releveu pentru obținerea unui credit bancar vă putem oferi soluțiile adecvate pentru a vă asigura că proiectul dvs. este în conformitate cu normele și reglementările în vigoare.

Tipuri de releveu:

 • Releveu FĂRĂ viză OCPI – Releveul este semnat de către executantul lucrării, obligatoriu persoană autorizată ANCPI.
 • Releveu CU viză OCPI – Releveul este semnat atât de persoana autorizată ANCPI, cât și de personalul abilitat al OCPI. Cu alte cuvinte presupune întocmirea unei documentații cadastrale de primă înregistrare/actualizare informații cadastrale.
 • Releveu standard – Cuprinde planul imobilului cu detaliile constructive, cote generale, goluri și adnotări reprezentate la o scară convenabilă, tabelul recapitulativ al suprafețelor și cartușul planului. De regulă este necesar clienților în relația cu banca, pentru acordarea unui credit, însă serverște și depunerii documentațiilor cadastrale.
 • Releveu de arhitectură – Include, pe lângă cele menționate mai sus, o serie de planuri și secțiuni pentru diferite niveluri, cu informații despre finisaje, echipare spațiu, instalații etc.
 • Releveu pentru autorizația PSI – Este un plan detaliat care stă la baza obținerii autorizației de prevenire și stingere incendii.
 • În momentul vânzării imobilului (apartament, spațiu comercial, construcție)
 • Când trebuie obținută autorizația de prevenire și stingere incendii
 • Când se dorește obținerea certificatului de performanță energetică
 • Când trebuie realizată evaluarea imobiliară în vederea solicitării unui credit bancar
 • Când se dorește amenajarea spațiilor pentru birouri, spatiilor comerciale sau bancare
 • În prealabil la expertizarea structurii de rezistență a imobilului

 

Prețul pentru întocmirea unui releveu variază în funcție de tipul imobilului (releveu apartament, releveu construcție, releveu hală, releveu clădire de birouri etc), de complexitate (suprafața și forma imobilului) și de nivelul detaliilor necesar a fi colectate și prelucrate.

Pentru a eficientiza procesul de contractare a serviciilor noastre, punem la dispoziție pagina “comandă online” prin care puteți solicita realizarea unui releveu pentru imobilul dumneavoastră.

.

Experiență profesională

Firma noastră este pregatită și dedicată execuției releveelor de care aveți nevoie, având la bază o echipă specializată și cu experiență vastă în relevarea tuturor tipurilor de clădiri, începând cu garsoniere, apartamente, case de locuit și până la hale și clădiri de birouri cu suprafață construit-desfășurată de peste 40.000mp.

De-a lungul timpului am dus la bun sfârșit proiecte care cuprind clădiri din toate destinațiile existente.

75+

Clădiri administrative/de birouri cu o suprafață construit-desfășurată totală de aproximativ 200.000mp

95+

Clădiri industrial-edilitare cu o suprafață construit-desfășurată totală de aproximativ 220.000mp

20+

Clădiri de locuit – aproximativ cu o suprafață construit-desfășurată totală de aproximativ 5.000mp

120+

Apartamente și spații comerciale cu o suprafață construit-desfășurată totală de aproximativ 10.000mp

Contactați-ne pentru a discuta în detaliu despre proiectul dumneavoastră. Găsiți datele noastre de contact mai jos!

Doriti sa va contactam noi ?

Scroll to Top